Skip to content

Siivousvälineet- ja koneet

Olemme myös johtavien siivoustuotteiden jälleenmyyjä

Kattava valikoima

Johtavia siivous­tuotteita

Suomen Siivousrinki on myös laadukkaiden siivousvälineiden, -koneiden ja -aineiden tukkukauppa. Kaikki edustamamme tuotteet ovat puhtausalan edelläkävijöitä ja käytännössä erinomaisiksi todettuja. Laadukkailla tuotteillamme saat merkittäviä etuja. Toimit tehokkaammin, parannat kannattavutta ja saavutat parhaan mahdollisen siivoustuloksen.

Tuotevalikoimamme on laaja. Meiltä löytyy ratkaisut kaikkiin puhdistuskohteisiin, suuryrityksistä kotisiivoukseen. Kaikki edustamamme laitteet valmistetaan Euroopassa. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä, luotettavia ja ekologisia. Myös reilut takuuajat ja toimiva ylläpitopalvelu puhuvat puolestamme.

Siivousringin esittelytiloissa voit tutustua käytännössä alan halutuimpiin tuotteisiin ja laitteisiin. Oheisesta esitteestä voit tutustua koko valikoimaan.
Ota yhteyttä. Tehdään yhdessä puhdasta jälkeä.

Yhdistelmäkoneet

Lattianhoitokoneet

Teollisuusimurit

Pölynimurit

Tekstiilipesurit

Lakaisukoneet

Siivousvaunut

Siivousvälineet

Tutustu tuote­kuvastoon

Maahantuojamme tuotekuvastosta löydät kattavan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja siivouslaitteita ja -tarvikkeita.

Tiesitkö, että meiltä voit hankkia

Siivouskoneet myös leasingilla

Leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset lattianhoitokoneet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa, etkä sido pääomaasi hankintoihin.

Mitä on hyvä tietää leasingista:

  • Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle
  • Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.
  • Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, eikä rasita yrityksen kassaa.

Kokoa siis yrityksesi arkea helpottavat siivouslaitteet yhdeksi leasingrahoitteiseksi kokonaisuudeksi leasingkumppanimme Grenkeleasing Oy:n avulla. Kiinteä leasingvuokra helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.

Leasing-kumppanimme GRENKE vapauttaa yrityksesi kasvuun

GRENKE räätälöi yrityksellesi kasvua tukevan rahoitus- ja palveluratkaisun, jonka ansiosta yritykselläsi on aina käytössään modernit ja tarkoituksenmukaiset siivousvälineet yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kuukausihinnalla.

GRENKE omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa kiinteää vuokraa sen käytöstä. Sopimuskauden jälkeen sovit omistajuudesta tai palautat siivouskoneen. Uudet hankinnat teet uudella leasingsopimuksella.

GRENKEn taustalla toimii omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka tuo kasvullesi turvaa. GRENKEn laaja kumppaniverkosto 33 maassa ja yli 40 vuoden osaaminen leasingrahoituksesta tuovat näkemystä kasvusi fiksuun rahoittamiseen.

Kiinnostuitko?
Tule käymään Showroomissa.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tarjouksen tai pyytää meidät tekemään luonasi ilmaisen arviointikäynnin täyttämällä alla olevat kentät.