Skip to content

Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Cimson Koulutuspalvelut Oy

“Toimisto on siivouksen jälkeen siisti ja siivotun näköinen. Olemme hyvin tyytyväisiä siivouksen laatuun”

– Jouni Suonpää

Baumedi Oy

”Suomen Siivousrinki on hoitanut toimistomme siivouksen niin kauan kuin muistan. He toimittavat lisäksi kaikki henkilökunnan hygieniatarvikkeet sitä mukaa kun tarvitaan, joten meiltä jää yksi huolehdittava asia pois. Se kun tuppaa pienessä firmassa olevan se asia, jonka hoitaa joku muu.

Työ on aina moitteetonta, halpa ja hyvä hankitaan yleensä eri paikoista, mutta tässä asiassa hintakin on kohdallaan. Lisäksi kommunikaatio poikkeavista ajoista hyvää.”

– Kari Vuorimaa

Mainostoimisto EXX Group Oy

“Meillä on kokemusta erilaisista siivouspalveluista vuosikymmenten ajalta. Suomen Siivousrinki on hoitanut toimistomme siivouksen moitteettomasti. On hienoa huomata, että asiakkaan tarpeet huomioidaan ja työ tehdään sovitusti ja hyvin. Hintakin on osattu pitää erittäin kilpailukykyisenä. Nikon ja Nellin intohimoinen ote on ihailtavaa.”

– Jakke Mattila

DevNet Oy

“Olemme käyttäneet jo yli viiden vuoden ajan Suomen Siivousrinkiä toimitilojemme siivoukseen. Siivouksen kustannukset ovat kilpailukykyisiä ja olemme aina olleet tyytyväisiä siivousjälkeen. Palveluina tarvittaessa onnistuvat myös vaativammat lattianvahaustyöt ja muut tarpeet. Myös normaalista poikkeavat siivoustarpeet on saatu aina sovittua nopeasti ja aikataulut ovat pysyneet.”

– Peter Thim

MarkArt Ky

“Laadukasta ja luotettavaa palvelua jo vuodesta 2018. Toimitilojen siisteys on ammatissamme ensiarvoisen tärkeää ja siihen saatu ammattilaisten apu on helpottanut huomattavasti puhtaanapitoa. Voin suositella lämpimästi.”

– Markus Laakso

TMA Finland Oy

“Autokorjaamo tilojemme siivous on ollut monelle yritykselle hankala toteuttaa meidän vaatimuksien mukaan. Olemme vuosien aikana kokeilleet useita eri siivous yrityksiä ja jälki ollut aina tyydyttävää mutta ei sitä mitä pitäisi. Siivousrinki on hoitanut korjaamomme siivousta 1.8.2022 alkaen ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä siivouksen lopputulokseen. Mikäli olemme huomanneet jotain ongelma kohtia ja ilmoittaneet niistä on asia heti otettu hoitaakseen. Myös hinta on erittäin kilpailukykyinen. “

– Konsta Kilpilinna

Kiinnostuitko?
Tilaa nyt ilmainen arviointikäynti.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tarjouksen tai pyytää meidät tekemään luonasi ilmaisen arviointikäynnin täyttämällä alla olevat kentät.